Steun ons

Samen staan we sterk.

Lipoedeem België vzw is het allereerste en op dit moment ook het enigste patiëntenplatform voor vrouwen die getroffen zijn door lipoedeem. We willen een steunpunt zijn voor lotgenoten en daarnaast willen we ook de maatschappij, artsen, hulpverleners en beleidsmakers sensibiliseren. We willen alle getroffen vrouwen een stem geven en deze aandoening in de kijker zetten om zo de zorg en de toegang tot deze zorg te verbeteren.

En jij kan ons daarbij helpen. Samen staan we sterk. Hoe meer mensen ons steunen, hoe meer we op termijn zullen kunnen bereiken en realiseren. Je steentje bijdragen kan op verschillende manier: als lid of als vrijwilliger.

Leden zijn lotgenoten, vrouwen die ook getroffen zijn door lipoedeem. Maar eveneens ook mensen die onze vereniging een warm hart toedragen en die bereid zijn om dit financieel uit te drukken. Later zullen we tussen deze leden een onderscheid maken en zullen de lotgenoten bijvoorbeeld kunnen genieten van heel wat voordelen maar zover zijn we nog niet. Eerst moeten we nog groeien.

En dit kan met jullie bijdrage. We vragen standaard een bedrag van 15 euro*. Wil je meer schenken dan waarderen we dat uiteraard ontzettend hard. Het volstaat om onderstaand formulier in te vullen waarna je per mail de nodige instructies zal ontvangen. Dit lidmaatschap loopt 1 jaar en wordt niet automatisch verlengd.

Lipoedeem België vzw draait volledig op enthousiaste vrijwilligers. En helpende handen, lotgenoot of niet, zijn altijd welkom. Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken, meld je dan aan via dit formulier. We nemen dan contact met je op.

Alle steun helpt, ook die van jou ! Samen gaan we op eigen benen staan !

*  Deze bijdrage is fiscaal niet aftrekbaar.


  We bewaren je persoonlijke gegevens, die enkel gebruikt worden om je lidmaatschap af te handelen, veilig in onze databank en geven ze nooit door aan derden. De gegevens worden tot maximum 1 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.


  Iedereen shopt wel eens online, ook dan kan je ons steunen!

  Ga via het platform van TROOPER en klik onze vereniging aan, voor u veranderd er niets in je bedrag maar voor ons maakt het een verschil…. want u geeft ons steun!

  https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/lipoedeembelgie

   

  Aankomende evenementen